Marine TV-Systemer

Westron leverer TV-systemer for det maritime markedet over hele kloden. Systemene består som regel av stabiliserte satelittantenner og hovedsentraler tilpasset for maritime miljøer.

Vi har levert utstyr for satelitt-mottak på flytende plattformer og skip siden 1988. Våre kunder er den norske fiskeflåten, Sjøforsvaret, Cruise-industrien og Offshore-plattformer og boligrigger.

Over dekk

Vi baserer oss på antenner fra Cobham SeaTel Inc. som leverer stabiliserte satelittantenner. Antennene leveres i størrelser fra 45cm til 3.60m

Under dekk

Vi har gjennom flere år utviklet vårt eget design, basert på tilbakemeldinger fra våre kunder i både Off-shore- og Cruise industrien. Vi benytter i stor grad komponenter fra vårt standard assortement for landbasert Kabel-TV. Dagens systemer er enten ethernet-baserte IPTV-anlegg, eller DVB-C (QAM) over koaks. IPTV-anlegg kan leveres med hospitality-funksjoner om ønskelig. Lokale kilder legges inn i systemene med tilpassede encodere; enten med HDMI eller A/V grensesnitt.

 

Kilder fra 3.parts leverandører slik som film-, reklame- eller annet mediaformat kan integreres i våre løsninger.

westron-Marine

Leverandører og
forretningspartnere

Leverandorer-Wisi

WISI Norden

WISI Norden AB, et datterselskap av WISI Communications GmbH & Co. KG

Westron AS

Westron AS er fabrikkrepresentant og distributør for velrenommerte europeiske, amerikanske og asiatiske produsenter av utstyr og måleinstrumenter innenfor områdene:

Bredbånd Fiber og Koax kabelnett, Kringkasting DVB-S/C/T, Satellitt kommunikasjon, Internett over DOCSIS og IP.

Support, Engineering og Systemintegrasjon ytes fra vårt kontor i Oslo.